Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 13. 10. 2013 18:56:23

autor idka odkazuje vsetkým,ze bielky slaham iba s praskovym cukrom nikdy nie s krystalovym pomaly nad parou v nerezovej miske a nie velmi nad prudko bublajucou vodou a postupne ten cukor treba primiesavat nedavat ho naraz slaham ho skoro aj tristvrte hodiny musi byt velmi pevny az tak, ze vidim ako na bokoch misky sa uz tvori sneh ktory nejde s misky dole vtedy viem ,ze je hotovy naplnim potom s nim vrecko a spricujem na mastny papier asi tolko k snehu pa pozdravujem vas slaham iba rucne nie elektrickym slahacom cize metličkou



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz